Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Met de krapte op de woningmarkt worden woningen in een recordtijd verkocht. Juist daarom kan het zinvol om voor het aankopen van een woning hulp aankoopbegeleiding in te schakelen. Graag geven we je een aantal tips over waar een aankoopbegeleider jou mee kan helpen bij het aankopen van een woning.

Een extra paar ogen zien meer
Als je op zoek bent naar een woning, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een aankoopbegeleider helpt je je uitgangswaarden te herinneren en werkt voor je als  jouw geweten. Ook kunnen een extra paar ogen soms mogelijkheden in een woning zien waar je zelf niet op zou komen. Zo blijken er toch opeens wel mogelijkheden te kunnen zijn om die extra slaapkamer of een mooie thuiswerkplek te creëren.

Niet alleen funda
Onze medewerker aankoopbegeleiding heeft toegang tot meer bronnen dan alleen Funda en heeft bovendien contact met meerdere makelaars waardoor wij vaak in een eerder stadium op de hoogte zijn van woningen die in de verkoop komen. Daarmee kunnen we jouw kansen op een andere woning aanzienlijk vergroten.

Het juiste bod
In de huidige markt is het van belang om een goed bod te doen als je een woning op het oog hebt. De aankoopbegeleider kan je bijstaan in het vaststellen van de hoogte van de bieding en je behoeden voor een te laag of een veel te hoog bod. Zo creëer je de beste kans om het winnende bod op de woning uit te brengen.

Sneller schakelen
Een ander groot voordeel waarom je een aankoopbegeleider van een onafhankelijke hypotheekadviseur in zou kunnen schakelen is dat je dan veel sneller kunt schakelen met de hypotheekadviseur. Je gegevens zijn immers voor het grootste deel allemaal al bij de adviseur bekend. De adviseur kan daardoor veel sneller overgaan tot het aanvragen van het rentevoorstel.

Persoonlijke service
Of je nu alleenstaand bent of een partner hebt, soms heb je duidelijk behoefte aan iemand die onafhankelijk is en waarvan u zeker weet dat diegene aan uw kant staat. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en een groot deel van hen is al meer dan 10 jaar klant bij ons. Wij zien dit als het beste bewijs voor de kwaliteit van onze dienstverlening, onze onafhankelijkheid en onze persoonlijke benadering.


Curo advies biedt aankoopbegeleiding aan in drie vormen:

Kosteloos

Hierin zoeken we met u mee naar een woning die zoveel mogelijk overeenkomt met uw wensen. Bij acceptatie van het bod verwerken wij alle informatie om tot een koopakte van de makelaar te komen. De aankoopbegeleider is uw aanspreekpunt tot en met het moment van ondertekenen van de koopovereenkomst.

Standaard

In onze standaard dienstverlening doen we meer voor u. We helpen u dan ook met de onderhandelingen, keuze voor een notariskantoor en controle van de koopovereenkomst. Ook nu is de aankoopbegeleider uw aanspreekpunt tot en met het moment van ondertekenen van de koopovereenkomst.

Full Service

Met ons full service pakket begeleiden we je volledig. We gaan dan ook mee naar bezichtigingen en doen bijvoorbeeld ook voor u een vergelijk van de waarde van de woning ten opzichte van andere vergelijkbare woningen.

Voor meer informatie over onze aankoopbegeleiding kunt u elders op onze website terecht.