energiezuinig huis

Uw huis energiezuiniger? Verbouwen?

Heeft u zojuist een huis gekocht? Of heeft u onlangs besloten uw huis niet te verkopen, maar te gaan verbouwen en een aantal energiezuinige maatregelen in te voeren? Investeren in een energiezuinigere woning kan nu heel voordelig met de Energiebespaarlening van het Energiebespaarfonds. Dit is een intiatief van de overheid, ASN bank en de Rabobank:

– Boetevrij aflossen

– Tot maximaal € 25.000 lenen

– Rente 2,6% (looptijd 10 jaar)

Bij het duurzaam aanpassen van de woning hoeft u niet meteen te denken aan een ingrijpende verbouwing, want veel van deze werkzaamheden vergen minimale inspanning. Denk bijvoorbeeld eens aan spouwmuurisolatie of de plaatsing van een HR ++ ketel.

Afhankelijk van de hoeveelheid energie die de investering oplevert, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Koopt of bewoont u een huis dat energiezuiniger kan worden gemaakt? Vraagt u dan bij ons naar de Energiebespaarlening. Voor meer informatie en welke maatregelen in aanmerking komen, kijkt u op: https://www.energiebespaarlening.nl