zomer

Wat heeft deze zomer jou gebracht?

Vakantie, vaak een tijd waarin je nieuwe liefdes ontmoet, of je er toch achter komt dat jullie tijd samen niet meer is wat het geweest is.

In het eerste geval kunnen jullie na de zomer besluiten om zo snel mogelijk te gaan samenwonen. In het tweede geval kan het zo zijn dat jullie besluiten om jullie huis te verkopen om alle twee iets anders te kopen. In beide gevallen kan het slim zijn om eens met een hypotheekadviseur te gaan praten.

Bij een aankomende scheiding: wat kunnen jullie met de hypotheek die je nu hebt? Kan één van ons twee in het huis blijven wonen? Kunnen we de hypotheek oversluiten om zo de maandlasten te verlagen? Hoeveel kan ieder van jullie lenen op basis van jullie individuele inkomen? We helpen je graag om een helder inzicht te geven in jullie financiën, zodat jullie beiden goed op de hoogte zijn van jullie mogelijkheden. Daarvanuit kun je weer gaan bouwen aan een nieuwe toekomst.

Als je de liefde van je leven hebt ontmoet deze vakantie, dan zit je in een andere stemming. Je wilt elkaar zo veel mogelijk zien en de financiën is wel het laatste waar je aan denkt.  Als jullie besluiten te gaan samenwonen zijn er wel een aantal dingen die handig zijn om over na te denken. Tips voor samenwonen vind je in onze blog.  En als jullie erover denken om samen een huis te kopen, dan wil je als eerste weten wat je financiële mogelijkheden zijn voordat je verdere stappen onderneemt. Ook dan kan een gesprek met een hypotheekadviseur je een hoop duidelijkheid geven.

Meer weten? Neem contact met ons op!